BİZİM YEMƏKLƏRİMİZİ XÜSUSİ EDƏN NƏDİR

Yeməklərimizin heyrətamiz dadı yeməyin təqdim edilməzdən bir neçə dəqiqə əvvəl hazırlanması ilə bağlıdır. Toyuq və burgerdən tutmuş kartof və salatlara qədər sifariş etdiyiniz hər şey yerində hazırlanılır!
Yalnız KFC üçün nəzərdə tutulmuş toyuq ətinin yaşayış şəraiti Heyvanların Rifahı standartlarına uyğunluğunu təsdiqləmək üçün, müstəqil beynəlxalq firmalar tərəfindən hərtərəfli və elan edilmədən yoxlanılır.


Bütün təchizatçılarımız GFSI sertifikatına malikdir və həm beynəlxalq reytinq agentlikləri, həm də istifadə etdiyimiz bütün xammalın ən yüksək standartlara tam uyğun olduğunu təsdiq edən müstəqil daxili müfəttişlər tərəfindən beynəlxalq sağlamlıq və təhlükəsizlik standartlarına uyğun yoxlanılır.
Hər aşpaz reseptlərin bilgisi haqqında ayda 2 dəfə attestasiyadan keçir! Yalnız bu şəkildə polkovnik Sanders işinin nəticəsi ilə fəxr edəcək!


Fritözlərimizdə yağların turşuluğuna nəzarət gündə iki dəfə aparılır və onlar dərhal dəyişdirilir ki, heç vaxt icazə verilən həddi keçməsin!
Hər unlanmadan əvvəl unun süzülməsi.Hər bir restoranda un gündə 100 dəfədən çox süzülə bilər!


Toyuqu qonağa təklif etməkdən əvvəl hər dilim yoxlayınılır.
İstilik kamerasında saxlanma vaxti toyuqun hər bir fərqli diliminə xasdır. Məsələn, bütün toyuq parçaları (C.O.B) 90 dəqiqə saxlanılır, Xırtıldayan stripslər isə 30 dəqiqə saxlanılır.


Soyudulmuş toyuqun temperaturu heç vaxt 4 dərəcədən çox deyil, baxmayaraq ki, fritözdən çıxan kimi ən azı 85 dərəcədir!
Pişirmə zamanı tərəvəzlərin temperaturu həmişə 5 dərəcədən aşağıdır! Tərəvəzləri ISO 22000 (HACCP) standartına əsaslanan prosedurlara uyğun yuyuruq.


İnqrediyentlərimizin (məsələn, tərəvəz, pendir və s.) yeməklərin hazırlanma yerində qalma müddəti maksimum 4 saatdır.
*8888
Kömək lazımdır?
© 2025 KFC AZ Bütün hüquqlar qorunur
OPTİMA GROUP CO.